perjantai 1. huhtikuuta 2016

Metsälammen ratsastusmerkkisuoritustunti

Kävimme suorittamassa Varron kanssa B-ratsastusmerkin Metsälammella! Alla suoritukseen vaaditut kysymykset ja kuittaus sekä hieno diplomi, jonka saimme hyväksytystä merkkisuorituksesta.



1. Miten ensimmäisen harjoituksen pysähdykset sujuivat?
Yritin tehdä pysähdykset lähinnä istunnan avulla. Parissa ensimmäisessä pysähdyksessä Varrolla oli hieman ongelmia ymmärtää mitä siltä pyydettiin ja pysähdykset eivät ehkä olleet niin sujuvia kuin olisi ollut mahdollista. Pikkuhiljaa pysähdykset kuitenkin rupesivat sujumaan paremmin. Myös ravissa oli aluksi ongelmia, sillä Varro hiippaili muutaman käyntiaskeleen ennen pysähdystä.

2. Mikä oli haastavinta toisessa harjoituksessa?
Laukkasta siirtyminen käyntiin. Varro innostui hiihtelemään hieman epämääräistä ravin ja käynnin sekoitusta ennen kuin suostui siirtymään puhtaasti käyntiin.

3. Millainen ratsusi oli tällä tunnilla?
Varro oli melko innokas ja jarrujen kanssa oli ehkä hieman ongelmia joissain tilanteissa. Pääasiassa ruuna oli kuitenkin erittäin yhteistyöhaluinen ja teki pyydetyt asiat ilman turhaa vastaan vänkäämistä.

4. Mikä oli kaikista haastavinta tällä tunnilla?
Kaikista haastavinta oli ehkäpä siirtymien ajoittaminen vaadittuihin pisteisiin.

5. Tunnin aikana Sinte huomautti sinulle monta kertaa samasta asiasta. Mistä?
Pidätteiden läpiviennistä tuli sanomista.

6. Mistä sait kehuja tunnin aikana?
Käsien asennosta.

7. Millaisen tavoitteen haluaisit asettaa itsellesi seuraaville tunneille?
Tavoitteena olisi, että siirtymät hitaampaan askellajiin olisivat täsmällisempiä ja että pidätteet menisivät paremmin läpi.



- Tinu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti